Matching

Jag har blivit matchad med en familj som bor i Philadelphia. Det är två små pojkar som är 6 månader och 22 månader gammla. Jag har pratat med familjen i telefon och vi har börjat skicka lite mail till varandra. Familjen känns jätte trevliga och oerhört snälla.

Familjen har redan bestämt sig för att dem vill ha mig som deras au pair men jag känner mig fortfarande lite osäker, kan vara för att jag ska befinna mig på andra sidan jorden i ett helt år plus att jag vill att året ska bli perfekt och jag ska trivas till 100%. Men det väger mer åt ett ja än ett nej iallfall, och det är posetivt. Det ända negativa är väl att jag igentligen vill till soliga californien men som det verkar finns det mer att göra i Philadelphia och det är bra att man är syselsatt när man ska befinna sig hemifrån i ett år. Idag ska jag nog skriva ett mail till familjen, kanske blir några till frågor. Än så länge känns det väldigt bra men är nervös eftersom jag inte vill göra ett fel val.


Louisa ska till USA!

Den 8 september är jag preliminärt gruppbokad för att åka till USA där jag ska vara i ett helt år!
Jag åker med EF Cultural Care som jag har fått ett väldigt bra intryck utav och jag har redan börjat prata med tjejer som ska åka som au pairer i höst, har till och med hittat några som eventuellt ska åka samma dag som mig.

Dem första fyra dagarna kommer jag att spendera i mäktiga NEW YORK!


I min blogg ska ni få följa med mig på mitt nya mäktiga äventyr på andra sidan jorden, jag hoppas ni kommer gilla bloggen!

RSS 2.0