Underbara dagar!

Idag var jag jätte seg på att komma ur min sköna säng, ställde klockan på 8 för jag ville komma upp i tid för en gång skull...Men nej jag låg kvar till halv 11! Usch och fy...Sedan fick jag ett sms av christin som undrade om vi kunde ta våran morgonprommenad tillsammans och det är aldrig fel med roligt sällskap så hon kom hit strax efter 11 och vi gick runt i Georgetown och pratade på som vanligt : ) Efter det gick vi in och kollade i en affär och dem har redan plockat fram vår kläder och det är så fint med alla dessa färg glada färger och vi hittade ett par så snygga ljusa jeans som är knä långa, dessa måste vi bara ha! Sedan drog vi och åt lunch och självklart blev det våran favorit THI, vi är stamisar där nu och dem känner igen oss, riktigt roligt! Sedan tog vi en god glass på Häggen ice cream, och vi rullade där ifrån! 

Men det var en kanon start på denna dagen och nu om 4 min börjar jag jobba så det är bara att sätta igån, jobbar till 8 ikväll!
Men hoppas ni har det bra där hemma, tänker på er och nu är det nere i 70 dagar! Puss o kram på er

ÄLSKAR ER MEST!!

Dålig uppdattering!

Jag är jätte dålig på att skriva här för jag skriver för det mesta på resedagboken.se där jag heter Louisa. 
Men jag tänkte att jag ska försöka börja skriva här igen för det är det snabbaste och enklaste settet att göra det på! 

Men iallafall jag trivs jätte bra här nu som fisken i vattnet : ) Jag träffar Christin och Malin väldigt ofta och vi har väldigt roligt ihop, vi gör allt från promenader, shopping, restaurang besök och långa party kvällar! Underbart och vi har alltid lika roligt, vi är TRION och vi kallas för Börje, Bengt och Gurra (Efter våra efternamn) 
Vi lever livet helt enkelt, hur många gånger får man denna chansen?! 

Idag är det fredag och jag ska jobba hela helgen ingenting som jag ser framemot precis! Idag ska jag jobba från 13.30 - 22.00 (Jobbar just nu men Spencer sover) lång arbetsdag och tråkigt vill så gärna göra något skoj med brudarna. Imorgon jobbar jag också sent från 15.00 - 21-00, så tråkigt! Men men, vad kan jag göra åt det? INGENTING...
Idag på schemat blir det att Spencers kusin kommer över och leker med oss ett tag och det är bra för tiden går så mkt fortare då, sedan blir det att laga mat. Jag ska nog laga korvstroganoff idag : ) Mycket gott! Efter det blir det lek och räkna ner tiden tills jag slutar, haha! Efter jobbet har jag ingen aning om vad jag ska göra, tror att tjejerna ska ut ikväll för vi köpte nämligen så snygga ögonskuggor i söndags som vi skulle ta och använda till helgen. Jag hoppas att vi kommer få använding av dem! 
Men jag vet inte alls vad jag ska göra när jag har slutat om jag ska träffa Malin och Christin eller om det blir hemma! Det återstår och ser : ) 

Pratar med Michaela på msn just nu och OJ vad jag saknar dig! <3 Det är jobbigt att inte kunna höra din röst varje dag och se dit vackra leende. Du är min ängel, min bästa vän och min underbara syster! Jag älskar dig väldigt mkt och saknar dig lika så, du vet att jag räknar dagarna ner och vill att det ska bli maj nu så vi kan umgås i 10 underbara dagar!
Då kommer vi kunna göra allt vi inte kunnat göra på de 7 månaderna...Bara tanken på det, kan jag inte vakna upp imorgon och det är den 6 maj, hade varit så bra! 

Nu kom Alex och hennes nanny hit så jag ska vara lite social : ) Ni är fantasiska där hemma och ni betyder mkt för mig! 
Puss & Kram!!


RSS 2.0