Resväskor!

Igår åkte jag, mamma, min syster och mina systerbarn till Alingsås för att kolla efter en resväska till mig! Vi åkte till en liten butik som ligger i alingsås och ägaren där handlar mycket kläder i min mammas affär och hon brukar även komma in till mig och köpa godis ibland så jag känner henne lite gran. Jag berättade för henne att jag ville ha en stor väska och en hård eftersom dem är mest tåliga och att jag sedan skulle eventuellt låna en liten mindre väska av någon släkting. Hon rekomenderade en Samsonite väskan till mig med fyra hjul så då blev det glatt en sådan och det snälla är att jag fick ett väldigt bra pris på den : ) Så en lycklig Louisa kommer få sin dröm resväska med sig!
Sedan innan vi skulle gå sa hon att hon har en bra väska till ett bra pris just nu, den var nersat till halva priset! En perfekt väska att ha med sig som jag kan använda till att packa ner kläder till dem första dagarna i Cultural Care skolan och lite andra ej ömtliga saker! 

Så nu är jag klar med mina väskor och det känns riktigt bra, nu är det bara att packa och fara iväg : )  

Efter resväsko inhandladet gick vi runt lite i alingsås och gick sedan och satte oss på ett mysigt cafe och vi pratade om massor, det känns konstigtvis mycket närmre nu när jag har mina väskor klart. Efter fikan åkte vi hem och sedan på kvällen var jag med "Falukorven" och vi åt en mycket god middag (vi gjorde egna hamburgare) sedan blev det film The nummer 23 och Louisa blev som vanligt lite rädd i mellan åt : ) Tack för en trevlig kväll Falukorven!

USA, nu ses vi om 44 dagar : ) LÄNGTAR!!



 


 


Washington DC

I lördags tackade jag ja till en familj som bor i Washington DC, väldigt centralt i själva Georgetown!  Jag har fått höra är det ett väldigt mysig område, nära till mycket!

Familjen består utav en dotter på 1 år en väldigt söt flicka som verkar alltid ha ett leende på läpparna, längtar tills jag ska få henne att skratta och le : )
Jag kommer inte resa förren den 6 oktober till familjen för att mitt rum är i reperation och dem har lite att ordna md innan jag kommer men det är bara bra för min del för då kan jag tjäna ihop lite mer pengar innan jag åker + att jag kan umgås mer med mina nära och kära. Självklart skulle jag vilja åka imon men jag får ha tålamod och vänta!
Mitt rum verkar mycket stort med eget badrum och en stor garderob som man kan gå i, så det blir allt till med att fylla ut min garderob med mycket fina kläder och skor!

Nu väntas en liten trip upp till stockholm så jag kan fixa mitt visum och sedan måste inhandlas en väska! Sedan måste jag söka om internationellt körtkort, skicka efter en utskrift från prickregistret och göra en hälsoundersökning, mycket som står på schemat just nu, men jag räknar dagarna och längtar som bara den.

Idag är det 47 dagar kvar, nu börjar nedräkningen!

KÖRKORT!!

080808

Idag har jag tagit mitt efterlängtade körkort, jag är överlycklig och nu väntas en helg full med körning : )

Tutt, Tutt! : ) Här kommer Louisa....


Tyvärr inge Philadelphia!

Familjen och jag hade tackat ja till varandra och planerna var i full gång men här om dagen fick jag ett mail av familjen att dem har bestämt sig för att inte ha någon au pair utan ska vänta med det i några år, istället ska mamman i familjen stanna hemma med pojkarna!

Tråkiga nyheter som sagt men då var det inte den familjen jag skulle ha utan nu väntas det på en ny och kanske till och med på en bättre familj...

RSS 2.0